Milyen névnap van február 19-én?

A magyar naptár szerint február 19-én Zsuzsanna névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anda, Anna, Borbás, Buda, Budamér, Eija, Eliza, Elizabet, Kaba, Kabos, Konor, Konrád, Kunó, Kurt, Kürt, Manszvét, Manszvéta, Oszvald, Ozsvát, Szanna, Zámor, Zsanka, Zsanna, Zsazsa, Zsuzsa, Zsuzsánna, Zsuzska névnapja van.

A névnapok február 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zsuzsanna. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anda, Anna, Borbás, Buda, Budamér, Eija, Eliza, Elizabet, Kaba, Kabos, Konor, Konrád, Kunó, Kurt, Kürt, Manszvét, Manszvéta, Oszvald, Ozsvát, Szanna, Zámor, Zsanka, Zsanna, Zsazsa, Zsuzsa, Zsuzsánna, Zsuzska nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 19-én:

A február 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Konrád névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konrád, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Konrád, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurt névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurt, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Konor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzsanna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzsanna, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsuzsanna, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Buda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kunó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kunó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kunó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oszvald névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oszvald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oszvald, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ozsvát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ozsvát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ozsvát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsanka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsanka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsanka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsanna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsanna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsanna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzsa névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsuzsa, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzsánna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzsánna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsuzsánna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsuzska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsuzska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsuzska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eliza, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kabos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kabos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kabos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kürt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kürt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kürt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szanna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szanna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szanna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zámor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zámor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zámor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsazsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsazsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsazsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 19-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Anda, Borbás, Budamér, Eija, Elizabet, Kaba, Manszvét, Manszvéta.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!