Milyen névnap van február 16-án?

A magyar naptár szerint február 16-án Julianna, Lilla névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dániel, Daniló, Dános, Darrell, Eliána, Éliás, Eliél, Eliot, Elton, Eponin, Filip, Filippa, Fülöp, Illés, Jósiás, Józsiás, Juliána, Julinka, Juliska, Musztafa, Samu, Sámuel, Zámor névnapja van.

A névnapok február 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Julianna, Lilla. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dániel, Daniló, Dános, Darrell, Eliána, Éliás, Eliél, Eliot, Elton, Eponin, Filip, Filippa, Fülöp, Illés, Jósiás, Józsiás, Juliána, Julinka, Juliska, Musztafa, Samu, Sámuel, Zámor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 16-án:

A február 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Dániel névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dániel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dániel, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filip névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filip nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filip, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fülöp névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fülöp, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fülöp, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Daniló névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Daniló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Daniló, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dános névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dános, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julianna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julianna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Julianna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julinka névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julinka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Samu névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Samu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Samu, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sámuel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sámuel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sámuel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Darrell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Darrell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Darrell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Éliás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Éliás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Éliás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliél névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliél nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eliél, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliot névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliot nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eliot, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Illés névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Illés, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Illés, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jósiás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jósiás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jósiás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsiás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsiás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsiás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eliána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eliána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eponin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eponin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eponin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filippa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filippa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filippa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zámor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zámor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zámor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 16-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Musztafa.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!