Milyen névnap van február 22-én?

A magyar naptár szerint február 22-én Gerzson névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Gréte, Grétea, Kövecs, Lándor, Leander, Margit, Margita, Margitta, Margó, Pál, Palmer, Pável, Péter, Pető, Pósa, Túlia, Zétény névnapja van.

A névnapok február 22-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 22-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gerzson. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Gréte, Grétea, Kövecs, Lándor, Leander, Margit, Margita, Margitta, Margó, Pál, Palmer, Pável, Péter, Pető, Pósa, Túlia, Zétény nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 22-én:

A február 22-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pál névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pál, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pável névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pável nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pável, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pósa névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pósa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pósa, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palmer névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palmer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palmer, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margita névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margita, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margitta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margitta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kövecs névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kövecs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kövecs, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lándor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lándor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lándor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leander névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leander nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leander, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerzson névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerzson, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gerzson, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gréte névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gréte nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gréte, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Grétea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Grétea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Grétea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zétény névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zétény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zétény, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 22-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Túlia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 22-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 22-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!