Milyen névnap van február 2-án?

A magyar naptár szerint február 2-án Karolina, Aida névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adna, Apor, Aporka, Bodó, Brúnó, Brútusz, Johanna, Manyi, Maréza, Mari, Mária, Mariella, Marinka, Marion, Marióra, Mariska, Milli, Mimi, Miriam, Mirjam, Opika, Teofánia, Tifani, Virgínia névnapja van.

A névnapok február 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Karolina, Aida. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adna, Apor, Aporka, Bodó, Brúnó, Brútusz, Johanna, Manyi, Maréza, Mari, Mária, Mariella, Marinka, Marion, Marióra, Mariska, Milli, Mimi, Miriam, Mirjam, Opika, Teofánia, Tifani, Virgínia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 2-án:

A február 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Johanna névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Johanna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Johanna, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brúnó névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brúnó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Brúnó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manyi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manyi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manyi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maréza névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maréza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maréza, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marion névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marion, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marióra névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marióra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marióra, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofánia névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofánia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teofánia, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tifani névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tifani nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tifani, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karolina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karolina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Karolina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mari névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mari nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mari, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mariella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mariella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mariella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marinka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marinka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mariska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mariska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mariska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milli névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milli nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milli, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirjam névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirjam, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mirjam, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Virgínia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Virgínia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Virgínia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aida névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aida, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aida, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bodó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bodó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bodó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brútusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brútusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Brútusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mimi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mimi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mimi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miriam névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miriam nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Miriam, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Opika névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Opika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Opika, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 2-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Aporka.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!