Milyen névnap van február 18-án?

A magyar naptár szerint február 18-án Bernadett névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bernadetta, Bolivár, Detti, Flavián, Flávió, Fláviusz, Konkordia, Konor, Konrád, Konstancia, Kurt, Leó, Leon, Lionel, Simeon, Simon, Sion, Szilvánusz, Zenkő névnapja van.

A névnapok február 18-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 18-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Bernadett. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bernadetta, Bolivár, Detti, Flavián, Flávió, Fláviusz, Konkordia, Konor, Konrád, Konstancia, Kurt, Leó, Leon, Lionel, Simeon, Simon, Sion, Szilvánusz, Zenkő nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 18-án:

A február 18-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Leó névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leó, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leon névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leon, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lionel névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lionel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lionel, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konrád névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konrád, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Konrád, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurt névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurt, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simeon névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simeon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Simeon, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Simon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sion névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sion, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Konor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernadett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernadett, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bernadett, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernadetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernadetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernadetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Detti névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Detti nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Detti, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Flavián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Flavián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Flavián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Flávió névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Flávió nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Flávió, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fláviusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fláviusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fláviusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konkordia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konkordia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Konkordia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konstancia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konstancia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Konstancia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 18-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Bolivár, Zenkő.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 18-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 18-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!