Milyen névnap van február 6-án?

A magyar naptár szerint február 6-án Dorottya, Dóra névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Agmánd, Ajándék, Áldor, Amand, Amanda, Ámor, Ditte, Dolli, Dórabella, Doren, Dorinka, Dorit, Dorka, Dorkás, Dorotea, Doroti, Gara, Júnó, Kalliszta, Kasszandra, Korvin, Manda, Mendi, Menodóra, Réka, Szamanta, Szilvánusz, Tétisz, Ticiána, Titán, Titánia, Titanilla, Titusz, Tódor névnapja van.

A névnapok február 6-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 6-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Dorottya, Dóra. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Agmánd, Ajándék, Áldor, Amand, Amanda, Ámor, Ditte, Dolli, Dórabella, Doren, Dorinka, Dorit, Dorka, Dorkás, Dorotea, Doroti, Gara, Júnó, Kalliszta, Kasszandra, Korvin, Manda, Mendi, Menodóra, Réka, Szamanta, Szilvánusz, Tétisz, Ticiána, Titán, Titánia, Titanilla, Titusz, Tódor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 6-án:

A február 6-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tódor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tódor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tódor, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kalliszta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kalliszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kalliszta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajándék névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajándék nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajándék, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kasszandra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kasszandra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kasszandra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Titánia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Titánia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Titánia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Titanilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Titanilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Titanilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Titusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Titusz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Titusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agmánd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agmánd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agmánd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amand névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amand nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amand, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amanda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amanda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amanda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ditte névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ditte nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ditte, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dórabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dórabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dórabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Doren névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Doren nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Doren, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dorinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dorinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dorinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gara névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gara nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gara, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Júnó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Júnó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Júnó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mendi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mendi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mendi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Menodóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Menodóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Menodóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Réka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Réka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Réka, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szamanta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szamanta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szamanta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tétisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tétisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tétisz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ticiána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ticiána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ticiána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 6-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Dorottya, Dóra, Áldor, Ámor, Dolli, Dorit, Dorka, Dorkás, Dorotea, Doroti, Korvin, Titán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 6-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 6-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!