Milyen névnap van február 17-én?

A magyar naptár szerint február 17-én Donát névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajándok, Alex, Donátó, Egyed, Elek, Emőd, Lukács, Rex névnapja van.

A névnapok február 17-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 17-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Donát. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajándok, Alex, Donátó, Egyed, Elek, Emőd, Lukács, Rex nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 17-én:

A február 17-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Egyed névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egyed, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egyed, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elek névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elek, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elek, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emőd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emőd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emőd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Donát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donátó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donátó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donátó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajándok névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajándok nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajándok, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alex névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alex, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alex, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lukács névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lukács, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lukács, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rex névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rex nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rex, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 17-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 17-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!