Milyen névnap van február 23-án?

A magyar naptár szerint február 23-án Alfréd névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alfréda, Antigon, Balambér, Fáta, Hasszán, Kardos, Lázár, Lázó, Mirtill, Ottó, Péter, Pető, Polikárp, Romána, Romina, Szemere, Szirén névnapja van.

A névnapok február 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Alfréd. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alfréda, Antigon, Balambér, Fáta, Hasszán, Kardos, Lázár, Lázó, Mirtill, Ottó, Péter, Pető, Polikárp, Romána, Romina, Szemere, Szirén nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 23-án:

A február 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfréd névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfréd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alfréd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ottó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ottó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kardos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kardos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kardos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lázár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lázár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lázár, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lázó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lázó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lázó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfréda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfréda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alfréda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Balambér névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Balambér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Balambér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirtill névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirtill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mirtill, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Polikárp névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Polikárp nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Polikárp, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szemere névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szemere nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szemere, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szirén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szirén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szirén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 23-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Antigon, Fáta, Hasszán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!