Milyen névnap van szeptember 10-én?

A magyar naptár szerint szeptember 10-én Nikolett, Hunor névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Edgár, Erik, Erika, Honóra, Honória, Honorina, Menodóra, Miklós, Mikolt, Nikol, Nikola, Nikolasz, Nikoletta, Noémi, Tardos, Zalán névnapja van.

A névnapok szeptember 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Nikolett, Hunor. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Edgár, Erik, Erika, Honóra, Honória, Honorina, Menodóra, Miklós, Mikolt, Nikol, Nikola, Nikolasz, Nikoletta, Noémi, Tardos, Zalán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 10-én:

A szeptember 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Erika névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erika, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miklós névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miklós, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Miklós, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikolasz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikolasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikolasz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikolett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikolett, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nikolett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikol névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikol nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikol, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikoletta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikoletta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikoletta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Noémi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Noémi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Noémi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zalán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zalán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zalán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edgár névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edgár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edgár, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mikolt névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mikolt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mikolt, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hunor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hunor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hunor, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Honóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Honóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Honóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Honória névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Honória nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Honória, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Honorina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Honorina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Honorina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Menodóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Menodóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Menodóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikola névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikola, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 10-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Tardos.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!