Milyen névnap van szeptember 26-án?

A magyar naptár szerint szeptember 26-án Jusztina névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Cipora, Cippóra, Ciprián, Cipriána, Ciprienn, Damján, Damos, Darrell, Demény, Demjén, Denton, Dömjén, Jusztínia, Kozima, Kozma, Özséb névnapja van.

A névnapok szeptember 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jusztina. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Cipora, Cippóra, Ciprián, Cipriána, Ciprienn, Damján, Damos, Darrell, Demény, Demjén, Denton, Dömjén, Jusztínia, Kozima, Kozma, Özséb nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 26-án:

A szeptember 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Özséb névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Özséb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Özséb, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jusztina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Darrell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Darrell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Darrell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Demény névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Demény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Demény, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztínia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztínia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jusztínia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cipora névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cipora nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cipora, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cippóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cippóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cippóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ciprián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ciprián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ciprián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cipriána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cipriána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cipriána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ciprienn névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ciprienn nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ciprienn, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Damján névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Damján nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Damján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Damos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Damos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Damos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Demjén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Demjén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Demjén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Denton névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Denton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Denton, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dömjén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dömjén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dömjén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kozima névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kozima nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kozima, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kozma névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kozma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kozma, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!