Milyen névnap van szeptember 8-án?

A magyar naptár szerint szeptember 8-án Mária, Adrienn névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adorján, Adria, Adrián, Adriána, Adrianna, Adriel, Alán, Alen, Csobán, Enna, Irma, Koriolán, Néró, Nesztor, Szerafina, Szergiusz névnapja van.

A névnapok szeptember 8-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 8-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Mária, Adrienn. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adorján, Adria, Adrián, Adriána, Adrianna, Adriel, Alán, Alen, Csobán, Enna, Irma, Koriolán, Néró, Nesztor, Szerafina, Szergiusz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 8-án:

A szeptember 8-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irma névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szergiusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szergiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szergiusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adrienn névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adrienn, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adrienn, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adorján névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adorján, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adorján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adria névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adria nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adria, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adrián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adrián, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Adrián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adrianna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adrianna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adrianna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adriel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adriel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adriel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csobán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csobán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csobán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Koriolán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Koriolán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Koriolán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Néró névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Néró nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Néró, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nesztor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nesztor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nesztor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerafina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szerafina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szerafina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 8-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Adriána, Enna.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 8-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 8-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!