Milyen névnap van szeptember 3-án?

A magyar naptár szerint szeptember 3-án Hilda névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Csobán, Gergely, Hildelita, Piusz, Tíria, Tirza névnapja van.

A névnapok szeptember 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Hilda. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Csobán, Gergely, Hildelita, Piusz, Tíria, Tirza nevű személynek!

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!