Milyen névnap van szeptember 6-án?

A magyar naptár szerint szeptember 6-án Zakariás névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aldán, Bea, Beáta, Csanád, Harkány, Hárkány, Horka, Ida, Magnusz, Manga, Pamína névnapja van.

A névnapok szeptember 6-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 6-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zakariás. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aldán, Bea, Beáta, Csanád, Harkány, Hárkány, Horka, Ida, Magnusz, Manga, Pamína nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 6-án:

A szeptember 6-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Beáta névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beáta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Beáta, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ida névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ida, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ida, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zakariás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zakariás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zakariás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csanád névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csanád, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csanád, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aldán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aldán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aldán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pamína névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pamína nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pamína, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 6-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Harkány, Hárkány, Horka, Magnusz, Manga.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 6-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 6-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!