Milyen névnap van szeptember 23-án?

A magyar naptár szerint szeptember 23-án Tekla névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ila, Ildikó, Ilona, Ilonka, Ilus, Krizosztom, Lina, Linett, Linetta, Líviusz, Őszike, Telma névnapja van.

A névnapok szeptember 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tekla. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ila, Ildikó, Ilona, Ilonka, Ilus, Krizosztom, Lina, Linett, Linetta, Líviusz, Őszike, Telma nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 23-án:

A szeptember 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ildikó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ildikó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ildikó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilona, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ilona, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ila névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ila nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ila, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilonka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilonka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ilonka, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ilus, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tekla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tekla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tekla, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krizosztom névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krizosztom nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krizosztom, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Linett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Linett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Linett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Linetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Linetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Linetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Líviusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Líviusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Líviusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 23-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Őszike, Telma.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!