Milyen névnap van szeptember 22-én?

A magyar naptár szerint szeptember 22-én Móric névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Armida, Armilla, Emerita, Írisz, Marót, Maurícia, Mór, Ottó, Tamás, Thomasz, Zelinda, Zella, Zöldike, Zsella névnapja van.

A névnapok szeptember 22-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 22-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Móric. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Armida, Armilla, Emerita, Írisz, Marót, Maurícia, Mór, Ottó, Tamás, Thomasz, Zelinda, Zella, Zöldike, Zsella nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 22-én:

A szeptember 22-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Tamás névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamás, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamás, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Thomasz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Thomasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Thomasz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Móric névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Móric, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Móric, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mór névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mór nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mór, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ottó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ottó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armida névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armida, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emerita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emerita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emerita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Írisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Írisz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Írisz, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marót névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marót nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marót, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zelinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zelinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 22-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Maurícia, Zöldike.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 22-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 22-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!