Milyen névnap van szeptember 21-én?

A magyar naptár szerint szeptember 21-én Máté, Mirella névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ifigénia, Ildikó, Ilka, Jónás, Marilla, Maura, Méráb, Mira névnapja van.

A névnapok szeptember 21-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 21-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Máté, Mirella. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ifigénia, Ildikó, Ilka, Jónás, Marilla, Maura, Méráb, Mira nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 21-én:

A szeptember 21-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ildikó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ildikó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ildikó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jónás névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jónás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jónás, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ilka, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maura névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maura nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maura, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Máté névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Máté, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Máté, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mirella, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 21-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ifigénia, Marilla, Méráb.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 21-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 21-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!