Milyen névnap van szeptember 17-én?

A magyar naptár szerint szeptember 17-én Zsófia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ariadna, Ariadné, Arianna, Arienn, Galamb, Hildegárd, Ildikó, Kolomba, Lambert, Ludmilla, Oriána, Palóma, Róbert, Robertó, Robin, Robinzon, Szofi, Szófia, Zsófi névnapja van.

A névnapok szeptember 17-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 17-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zsófia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ariadna, Ariadné, Arianna, Arienn, Galamb, Hildegárd, Ildikó, Kolomba, Lambert, Ludmilla, Oriána, Palóma, Róbert, Robertó, Robin, Robinzon, Szofi, Szófia, Zsófi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 17-én:

A szeptember 17-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Zsófia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófia, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsófia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsófi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsófi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsófi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ildikó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ildikó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ildikó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Róbert névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Róbert, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Róbert, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robertó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robertó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robertó, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robin névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robin, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robinzon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robinzon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robinzon, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szofi névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szofi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szofi, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szófia névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szófia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szófia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lambert névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lambert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lambert, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palóma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palóma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palóma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ariadna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ariadna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ariadna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ariadné névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ariadné nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ariadné, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arianna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arianna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arianna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arienn névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arienn nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arienn, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Galamb névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Galamb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Galamb, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolomba névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolomba nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolomba, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ludmilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ludmilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ludmilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oriána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oriána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oriána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 17-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Hildegárd.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 17-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 17-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!