Milyen névnap van szeptember 14-én?

A magyar naptár szerint szeptember 14-én Szeréna, Roxána névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Armida, Armilla, Emerita, Rexana, Roxán, Rozanna, Rozita, Szerénke, Szerénusz, Szerény, Szonóra névnapja van.

A névnapok szeptember 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Szeréna, Roxána. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Armida, Armilla, Emerita, Rexana, Roxán, Rozanna, Rozita, Szerénke, Szerénusz, Szerény, Szonóra nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 14-én:

A szeptember 14-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szerénusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szerénusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szerénusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szeréna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szeréna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szeréna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roxána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roxána, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Roxána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armida névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armida, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emerita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emerita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emerita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rexana névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rexana nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rexana, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roxán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roxán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Roxán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerénke névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szerénke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szerénke, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rozita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rozita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rozita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szonóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szonóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szonóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 14-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Rozanna, Szerény.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!