Milyen névnap van szeptember 11-én?

A magyar naptár szerint szeptember 11-én Teodóra névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dioméd, Elga, Emil, Emilián, Félix, Helma, Helza, Igor, Jácint, Milán, Milton névnapja van.

A névnapok szeptember 11-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 11-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Teodóra. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dioméd, Elga, Emil, Emilián, Félix, Helma, Helza, Igor, Jácint, Milán, Milton nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 11-én:

A szeptember 11-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teodóra névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teodóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teodóra, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emil névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emil, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dioméd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dioméd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dioméd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emilián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emilián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emilián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Helma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Helza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Milán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Milton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Milton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Milton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Igor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Igor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Igor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jácint névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jácint, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jácint, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 11-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 11-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!