Milyen névnap van szeptember 16-án?

A magyar naptár szerint szeptember 16-án Edit névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ciprián, Ditta, Ditte, Eudoxia, Eufémia, Eugénia, Gamáliel, Geminián, Génia, Imelda, Imodzsen, Imogén, Jozafát, Kamélia, Kornél, Kornélia, Lúcia, Ludmilla, Milica, Som, Soma, Zília, Zille, Zseni névnapja van.

A névnapok szeptember 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Edit. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ciprián, Ditta, Ditte, Eudoxia, Eufémia, Eugénia, Gamáliel, Geminián, Génia, Imelda, Imodzsen, Imogén, Jozafát, Kamélia, Kornél, Kornélia, Lúcia, Ludmilla, Milica, Som, Soma, Zília, Zille, Zseni nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 16-án:

A szeptember 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kornél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kornél, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kornél, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ditta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ditta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ditta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eufémia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eufémia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eufémia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gamáliel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gamáliel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gamáliel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Geminián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Geminián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Geminián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imodzsen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imodzsen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imodzsen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imogén névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imogén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imogén, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozafát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozafát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozafát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamélia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kamélia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kornélia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kornélia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kornélia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lúcia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lúcia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lúcia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zília, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ciprián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ciprián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ciprián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ditte névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ditte nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ditte, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eudoxia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eudoxia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eudoxia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eugénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eugénia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eugénia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Génia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Génia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Génia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imelda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imelda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imelda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ludmilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ludmilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ludmilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Som névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Som nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Som, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Soma névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Soma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Soma, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zille névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zille nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zille, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zseni névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zseni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zseni, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 16-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Edit, Milica.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!