Milyen névnap van szeptember 29-én?

A magyar naptár szerint szeptember 29-én Mihály névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Gábor, Gabos, Gábriel, Gabriella, Kapolcs, Mikes, Rafael, Ráfis névnapja van.

A névnapok szeptember 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Mihály. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Gábor, Gabos, Gábriel, Gabriella, Kapolcs, Mikes, Rafael, Ráfis nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 29-én:

A szeptember 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Gabriella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gabriella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gabriella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mihály névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mihály, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mihály, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gábor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gábor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gábor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gabos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gabos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gabos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gábriel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gábriel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gábriel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rafael névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rafael, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rafael, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráfis névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráfis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ráfis, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kapolcs névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kapolcs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kapolcs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Mikes.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!