Milyen névnap van szeptember 13-án?

A magyar naptár szerint szeptember 13-án Kornél névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amadil, Amáta, Krizsán, Lulu, Ludovika, Lujza, Mór, Móric, Polixéna névnapja van.

A névnapok szeptember 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kornél. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amadil, Amáta, Krizsán, Lulu, Ludovika, Lujza, Mór, Móric, Polixéna nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 13-án:

A szeptember 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mór névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mór nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mór, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Móric névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Móric, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Móric, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lulu névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lulu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lulu, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lujza névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lujza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lujza, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kornél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kornél, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kornél, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ludovika névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ludovika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ludovika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amadil névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amadil nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amadil, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amáta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krizsán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krizsán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krizsán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Polixéna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Polixéna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Polixéna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!