Milyen névnap van szeptember 24-én?

A magyar naptár szerint szeptember 24-én Gellért, Mercédesz névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Gerda, Gerhárd, Giszmunda, Grizelda, Grizeldisz, Mária, Meredisz, Zelda névnapja van.

A névnapok szeptember 24-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 24-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gellért, Mercédesz. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Gerda, Gerhárd, Giszmunda, Grizelda, Grizeldisz, Mária, Meredisz, Zelda nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 24-én:

A szeptember 24-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gellért névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gellért, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gellért, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerhárd névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerhárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerhárd, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerda névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gerda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 24-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Mercédesz, Giszmunda, Grizelda, Grizeldisz, Meredisz, Zelda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 24-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 24-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!