Milyen névnap van szeptember 5-én?

A magyar naptár szerint szeptember 5-én Viktor, Lőrinc névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Albert, Alpár, Bertina, Enzó, Larina, Ofélia, Romulusz, Tárkány, Viktorina névnapja van.

A névnapok szeptember 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Viktor, Lőrinc. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Albert, Alpár, Bertina, Enzó, Larina, Ofélia, Romulusz, Tárkány, Viktorina nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 5-én:

A szeptember 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Viktor névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viktor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viktor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Albert névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albert, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Albert, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lőrinc névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lőrinc, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lőrinc, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Enzó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Enzó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Enzó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romulusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romulusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romulusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viktorina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viktorina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viktorina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alpár névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alpár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alpár, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Larina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Larina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Larina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ofélia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ofélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ofélia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tárkány névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tárkány nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tárkány, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Bertina.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!