Milyen névnap van szeptember 9-én?

A magyar naptár szerint szeptember 9-én Ádám névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Gara, Gorgiás, Jáde, Omár, Orgona, Péter, Pető, Szergiusz, Sziringa, Vulfia névnapja van.

A névnapok szeptember 9-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint szeptember 9-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ádám. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Gara, Gorgiás, Jáde, Omár, Orgona, Péter, Pető, Szergiusz, Sziringa, Vulfia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek szeptember 9-én:

A szeptember 9-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szergiusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szergiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szergiusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vulfia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vulfia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vulfia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ádám névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ádám, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ádám nem ünnepli névnapját a modern, kibővített naptárak szerint.

Gara névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gara nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gara, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orgona névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orgona nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Orgona, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sziringa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sziringa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sziringa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A szeptember 9-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Gorgiás, Jáde, Omár.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Szeptember hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van szeptember 9-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod szeptember hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a szeptember 9-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!