Milyen névnap van november 10-én?

A magyar naptár szerint november 10-én Réka névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Andorás, Andorjás, András, André, Ariel, Ariéla, Ariella, Arietta, Delinke, Floransz, Florencia, Florentina, Jusztusz, Mátka, Meluzina, Nimfa, Rusztem, Tünde, Virgínia névnapja van.

A névnapok november 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Réka. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Andorás, Andorjás, András, André, Ariel, Ariéla, Ariella, Arietta, Delinke, Floransz, Florencia, Florentina, Jusztusz, Mátka, Meluzina, Nimfa, Rusztem, Tünde, Virgínia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 10-én:

A november 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Andorás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andorás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Andorás, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andorjás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andorjás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Andorjás, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

András névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül András, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül András, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

André névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül André nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül André, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Floransz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Floransz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Floransz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florentina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florentina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florentina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jusztusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tünde névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tünde, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tünde, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Virgínia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Virgínia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Virgínia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Réka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Réka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Réka, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ariel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ariel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ariel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ariéla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ariéla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ariéla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ariella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ariella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ariella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arietta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arietta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arietta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mátka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mátka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mátka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Meluzina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Meluzina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Meluzina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rusztem névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rusztem nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rusztem, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 10-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Delinke, Nimfa.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!