Milyen névnap van november 30-án?

A magyar naptár szerint november 30-án András, Andor névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amál, Amália, Andorás, Andorjás, André, Bandó, Dormán, Endre, Szüvellő, Tarján, Trajánusz, Tullió névnapja van.

A névnapok november 30-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 30-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: András, Andor. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amál, Amália, Andorás, Andorjás, André, Bandó, Dormán, Endre, Szüvellő, Tarján, Trajánusz, Tullió nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 30-án:

A november 30-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Amál névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amál nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amália névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amália, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Amália, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

András névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül András, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül András, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andor névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Andor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andorás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andorás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Andorás, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Andorjás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Andorjás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Andorjás, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

André névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül André nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül André, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bandó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bandó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bandó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dormán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dormán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dormán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Endre névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Endre, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Endre, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tarján névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tarján nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tarján, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trajánusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trajánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trajánusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tullió névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tullió nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tullió, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 30-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Szüvellő.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 30-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 30-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!