Milyen névnap van november 5-én?

A magyar naptár szerint november 5-én Imre névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Avarka, Bertilla, Bertolda, Filotea, Tétény, Töhötöm, Zakariás névnapja van.

A névnapok november 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Imre. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Avarka, Bertilla, Bertolda, Filotea, Tétény, Töhötöm, Zakariás nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 5-én:

A november 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Töhötöm névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Töhötöm nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Töhötöm, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zakariás névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zakariás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zakariás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bertolda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bertolda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bertolda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Filotea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Filotea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Filotea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tétény névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tétény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tétény, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Imre, Avarka, Bertilla.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!