Milyen névnap van november 14-én?

A magyar naptár szerint november 14-én Aliz névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Erzsébet, Huba, Jozafát, Klementina, Vanda, Zdenkó névnapja van.

A névnapok november 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Aliz. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Erzsébet, Huba, Jozafát, Klementina, Vanda, Zdenkó nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 14-én:

A november 14-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Erzsébet névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erzsébet, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erzsébet, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aliz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aliz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aliz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozafát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozafát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozafát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klementina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klementina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Klementina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vanda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vanda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vanda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Huba névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Huba, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Huba, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 14-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Zdenkó.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!