Milyen névnap van november 18-án?

A magyar naptár szerint november 18-án Jenő névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Csende, Csendike, Jolán, Jónás, Noé, Odiló, Odó, Ottó, Péter, Pető, Román névnapja van.

A névnapok november 18-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 18-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jenő. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Csende, Csendike, Jolán, Jónás, Noé, Odiló, Odó, Ottó, Péter, Pető, Román nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 18-án:

A november 18-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jenő névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jenő, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jenő, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jónás névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jónás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jónás, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ottó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ottó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ottó, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odiló névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odiló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odiló, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Román névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Román nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Román, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jolán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jolán, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jolán, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Noé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Noé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Noé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csende névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csende nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csende, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csendike névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csendike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csendike, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 18-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 18-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!