Milyen névnap van november 28-án?

A magyar naptár szerint november 28-án Stefánia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dezdemóna, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Stefi, Szókratész, Terensz, Terestyén, Trisztán névnapja van.

A névnapok november 28-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 28-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Stefánia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dezdemóna, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Stefi, Szókratész, Terensz, Terestyén, Trisztán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 28-án:

A november 28-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Stefánia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stefánia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakab névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakab, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jakab, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákó névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákó, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákob névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákob nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákob, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakus névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jakus, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dezdemóna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dezdemóna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dezdemóna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terensz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terensz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terensz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terestyén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terestyén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terestyén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trisztán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trisztán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trisztán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 28-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Szókratész.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 28-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 28-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!