Milyen névnap van november 8-án?

A magyar naptár szerint november 8-án Zsombor névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adeodát, Bagamér, Deodát, Gotfrid, Hódos, Kál, Kara, Karád, Kasztor, Klaudiusz, Kolos, Kolozs névnapja van.

A névnapok november 8-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 8-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zsombor. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adeodát, Bagamér, Deodát, Gotfrid, Hódos, Kál, Kara, Karád, Kasztor, Klaudiusz, Kolos, Kolozs nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 8-án:

A november 8-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Kolos névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kolos, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolozs névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolozs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolozs, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gotfrid névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gotfrid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gotfrid, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deodát névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deodát, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adeodát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adeodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adeodát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kara névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kara nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kara, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karád névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karád, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsombor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsombor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsombor, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bagamér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bagamér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bagamér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kasztor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kasztor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kasztor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klaudiusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klaudiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Klaudiusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 8-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Hódos, Kál.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 8-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 8-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!