Milyen névnap van november 13-án?

A magyar naptár szerint november 13-án Szilvia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Abagta, Arkád, Árkád, Bulcsú, Ené, Éne, Enéh, Enese, Enet, Eugén, Gellén, Jenő, Kilény, Kilián, Megyer, Miklós, Nikolasz, Perenna, Szaniszló, Szolón névnapja van.

A névnapok november 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Szilvia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Abagta, Arkád, Árkád, Bulcsú, Ené, Éne, Enéh, Enese, Enet, Eugén, Gellén, Jenő, Kilény, Kilián, Megyer, Miklós, Nikolasz, Perenna, Szaniszló, Szolón nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 13-án:

A november 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Jenő névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jenő, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jenő, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bulcsú névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bulcsú, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bulcsú, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Miklós névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Miklós, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Miklós, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nikolasz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nikolasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Nikolasz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eugén névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eugén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eugén, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Perenna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Perenna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Perenna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szaniszló névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szaniszló, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szaniszló, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szilvia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szilvia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arkád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arkád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arkád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Árkád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Árkád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Árkád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gellén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gellén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gellén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kilény névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kilény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kilény, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kilián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kilián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kilián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Megyer névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Megyer nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Megyer, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szolón névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szolón nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szolón, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Abagta, Ené, Éne, Enéh, Enese, Enet.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!