Milyen névnap van november 7-én?

A magyar naptár szerint november 7-én Rezső névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amarant, Amaranta, Csenger, Éneás, Engelbert, Erneszt, Ernő, Florentin, Karen, Karin, Karina, Lázár, Lázó, Rados, Radován, Radvány, Ralf, Raul, Rolf, Rudolf, Szulamit névnapja van.

A névnapok november 7-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 7-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Rezső. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amarant, Amaranta, Csenger, Éneás, Engelbert, Erneszt, Ernő, Florentin, Karen, Karin, Karina, Lázár, Lázó, Rados, Radován, Radvány, Ralf, Raul, Rolf, Rudolf, Szulamit nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 7-én:

A november 7-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Rezső névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rezső, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rezső, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erneszt névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erneszt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Erneszt, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernő névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernő, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ernő, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Karina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lázár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lázár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lázár, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lázó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lázó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lázó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rolf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rolf, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rudolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rudolf, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rudolf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Éneás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Éneás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Éneás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ralf névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ralf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ralf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulamit névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulamit nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulamit, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amarant névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amarant nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amarant, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amaranta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amaranta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amaranta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Engelbert névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Engelbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Engelbert, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florentin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florentin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florentin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Raul névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Raul nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Raul, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 7-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Csenger, Rados, Radován, Radvány.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 7-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 7-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!