Milyen névnap van november 25-én?

A magyar naptár szerint november 25-én Katalin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alán, Alen, Emma, Emmi, Erzsébet, Karen, Karin, Karina, Kata, Katarina, Katerina, Kati, Katinka, Kitti, Liza, Mózes névnapja van.

A névnapok november 25-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 25-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Katalin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alán, Alen, Emma, Emmi, Erzsébet, Karen, Karin, Karina, Kata, Katarina, Katerina, Kati, Katinka, Kitti, Liza, Mózes nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 25-én:

A november 25-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Katalin névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katalin, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Katalin, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Katarina névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katarina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Katarina, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Katerina névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katerina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Katerina, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erzsébet névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erzsébet, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erzsébet, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mózes névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mózes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mózes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emma, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emma, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emmi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emmi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emmi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Karina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Katinka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Katinka, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kitti névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kitti, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kitti, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kata névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kata nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kata, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Liza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Liza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Liza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 25-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Kati.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 25-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 25-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!