Milyen névnap van november 23-án?

A magyar naptár szerint november 23-án Kelemen, Klementina névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Dániel, Daniló, Dános, Felicita, Felicitás, Felicitász, Kelemér, Kelen, Klélia, Klemencia, Klementin, Kolumbán névnapja van.

A névnapok november 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kelemen, Klementina. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Dániel, Daniló, Dános, Felicita, Felicitás, Felicitász, Kelemér, Kelen, Klélia, Klemencia, Klementin, Kolumbán nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 23-án:

A november 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Dániel névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dániel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dániel, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Daniló névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Daniló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Daniló, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dános névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dános, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kelemen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kelemen, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kelemen, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klementina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klementina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Klementina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kelen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kelen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kelen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felicita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felicita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felicita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felicitás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felicitás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felicitás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Felicitász névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Felicitász nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Felicitász, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kelemér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kelemér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kelemér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolumbán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolumbán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolumbán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 23-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Klélia, Klemencia, Klementin.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!