Milyen névnap van november 16-án?

A magyar naptár szerint november 16-án Ödön névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aglent, Ágnes, Agnéta, Alfréd, Edmond, Edmunda, Gertrúd, Margit, Olinda, Otmár, Örs, Péter, Pető, Trudi névnapja van.

A névnapok november 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ödön. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aglent, Ágnes, Agnéta, Alfréd, Edmond, Edmunda, Gertrúd, Margit, Olinda, Otmár, Örs, Péter, Pető, Trudi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 16-án:

A november 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfréd névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfréd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alfréd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aglent névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aglent nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aglent, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ágnes névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ágnes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ágnes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Agnéta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Agnéta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Agnéta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gertrúd névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gertrúd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gertrúd, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Örs névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Örs, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Örs, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trudi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trudi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trudi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ödön névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ödön, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ödön, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edmond névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edmond nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edmond, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edmunda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edmunda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edmunda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Olinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 16-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Otmár.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!