Milyen névnap van november 19-én?

A magyar naptár szerint november 19-én Erzsébet névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Abda, Abdéel, Abdi, Abdiás, Abdon, Ábner, Barlám, Béta, Betsabé, Bodor, Csöre, Ilze, Lizavéta, Lizett, Lizetta, Maxim, Obadiás, Örzse, Örzsébet, Szavéta, Véta, Zobor névnapja van.

A névnapok november 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Erzsébet. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Abda, Abdéel, Abdi, Abdiás, Abdon, Ábner, Barlám, Béta, Betsabé, Bodor, Csöre, Ilze, Lizavéta, Lizett, Lizetta, Maxim, Obadiás, Örzse, Örzsébet, Szavéta, Véta, Zobor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 19-én:

A november 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Erzsébet névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erzsébet, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Erzsébet, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maxim névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maxim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maxim, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zobor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zobor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zobor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bodor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bodor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szavéta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szavéta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szavéta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Véta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Véta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Véta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 19-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Abda, Abdéel, Abdi, Abdiás, Abdon, Ábner, Barlám, Béta, Betsabé, Csöre, Ilze, Lizavéta, Lizett, Lizetta, Obadiás, Örzse, Örzsébet.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!