Milyen névnap van november 9-én?

A magyar naptár szerint november 9-én Tivadar névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bozsidár, Bozsó, Bozsóka, Fedor, Nátán, Nátánael, Nátániel, Oresztész, Teodor, Tihamér, Ugocsa, Ugron névnapja van.

A névnapok november 9-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 9-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tivadar. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bozsidár, Bozsó, Bozsóka, Fedor, Nátán, Nátánael, Nátániel, Oresztész, Teodor, Tihamér, Ugocsa, Ugron nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 9-én:

A november 9-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Tihamér névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tihamér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tihamér, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tivadar névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tivadar, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tivadar, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teodor névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teodor, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Oresztész névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Oresztész nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Oresztész, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bozsóka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bozsóka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bozsóka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fedor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fedor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fedor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ugocsa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ugocsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ugocsa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ugron névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ugron nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ugron, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 9-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Bozsidár, Bozsó, Nátán, Nátánael, Nátániel.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 9-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 9-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!