Milyen névnap van november 20-án?

A magyar naptár szerint november 20-án Jolán névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amál, Amália, Bódog, Brendon, Edmond, Edmunda, Emiliána, Félix, Jónás, Koriolán, Ödön, Zolta, Zoltán, Zsolt névnapja van.

A névnapok november 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jolán. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amál, Amália, Bódog, Brendon, Edmond, Edmunda, Emiliána, Félix, Jónás, Koriolán, Ödön, Zolta, Zoltán, Zsolt nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 20-án:

A november 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amál névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amál nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amália névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amália, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Amália, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bódog névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bódog, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bódog, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jónás névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jónás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jónás, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emiliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emiliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emiliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zolta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zolta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zolta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoltán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoltán, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zoltán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jolán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jolán, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jolán, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Koriolán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Koriolán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Koriolán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsolt névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsolt, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsolt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brendon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brendon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Brendon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edmond névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edmond nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edmond, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edmunda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edmunda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edmunda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ödön névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ödön, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ödön, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!