Milyen névnap van november 4-én?

A magyar naptár szerint november 4-én Károly névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Berill, Életke, Ellina, Florinda, Karla, Karola, Karolin, Karolina, Karolt, Lina, Linett, Linetta, Modeszta, Mózes, Oguz, Sarlott, Sarolta, Vitális névnapja van.

A névnapok november 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Károly. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Berill, Életke, Ellina, Florinda, Karla, Karola, Karolin, Karolina, Karolt, Lina, Linett, Linetta, Modeszta, Mózes, Oguz, Sarlott, Sarolta, Vitális nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 4-én:

A november 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Sarolta névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sarolta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mózes névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mózes, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mózes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Károly névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Károly, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Károly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karola névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karola, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Karola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karolina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karolina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Karolina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vitális névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vitális nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vitális, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Berill névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Berill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Berill, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ellina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ellina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ellina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karolin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karolin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karolin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Karolt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Karolt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Karolt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Linett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Linett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Linett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Linetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Linetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Linetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Modeszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Modeszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Modeszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarlott névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarlott nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sarlott, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Életke, Oguz.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!