Milyen névnap van november 27-én?

A magyar naptár szerint november 27-én Virgil névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajka, Amina, Hilka, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Leonarda, Virgília névnapja van.

A névnapok november 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Virgil. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajka, Amina, Hilka, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Leonarda, Virgília nevű személynek!

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!