Milyen névnap van november 12-én?

A magyar naptár szerint november 12-én Jónás, Renátó névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aba, Abád, Abbás, Abod, Abos, Abosa, Asztrid, Asztrik, Bács, Bacsó, Emil, Emilián, Hamilkár, Hamilton, Hümér, Jozafát, Keresztély, Keresztes, Krisztián, Levente, Líviusz, Martin, Márton, Martos, Renáta, Renátusz, René, Reneé, Szilvánusz, Tihamér névnapja van.

A névnapok november 12-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 12-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jónás, Renátó. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aba, Abád, Abbás, Abod, Abos, Abosa, Asztrid, Asztrik, Bács, Bacsó, Emil, Emilián, Hamilkár, Hamilton, Hümér, Jozafát, Keresztély, Keresztes, Krisztián, Levente, Líviusz, Martin, Márton, Martos, Renáta, Renátusz, René, Reneé, Szilvánusz, Tihamér nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 12-én:

A november 12-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jónás névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jónás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jónás, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tihamér névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tihamér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tihamér, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emil névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emil, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Levente névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Levente, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Levente, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bács névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bács nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bács, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bacsó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bacsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bacsó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keresztély névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keresztély nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keresztély, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keresztes névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keresztes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keresztes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztián, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Krisztián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renátó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renátó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Renátó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emilián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emilián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emilián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozafát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozafát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozafát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Martin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Martin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Martin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Martos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Martos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Martos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renáta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Renáta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renátusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renátusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Renátusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

René névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül René nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül René, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Reneé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Reneé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Reneé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hümér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hümér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hümér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Líviusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Líviusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Líviusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Márton névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Márton, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Márton, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A november 12-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Aba, Abád, Abbás, Abod, Abos, Abosa, Asztrid, Asztrik, Hamilkár, Hamilton.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 12-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 12-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!