Milyen névnap van november 6-án?

A magyar naptár szerint november 6-án Lénárd névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Leonárd, Leonarda, Leonárdó, Leonyid névnapja van.

A névnapok november 6-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint november 6-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Lénárd. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Leonárd, Leonarda, Leonárdó, Leonyid nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek november 6-án:

A november 6-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Leonarda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonarda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leonarda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lénárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lénárd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lénárd, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leonárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leonárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leonárdó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonárdó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leonárdó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leonyid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonyid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leonyid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok November hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van november 6-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod november hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a november 6-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!