Milyen névnap van február 29-én?

A magyar naptár szerint február 29-én Anonymous névnapja van.

Kibővített naptárak szerint névnapja van.

A névnapok február 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint február 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Anonymous. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek február 29-én:

A február 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A február 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Anonymous.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Február hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van február 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod február hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a február 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!