Milyen névnap van október 1-jén?

A magyar naptár szerint október 1-jén Malvin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bazsó, Diké, Euridiké, Ludovika, Malvina, Ragnar, Remig, Rémus, Rémusz, Rómeó, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza névnapja van.

A névnapok október 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Malvin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bazsó, Diké, Euridiké, Ludovika, Malvina, Ragnar, Remig, Rémus, Rémusz, Rómeó, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 1-jén:

A október 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Teréz névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teréz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tereza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tereza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tereza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teréza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teréza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terézia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terézia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terézia, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teri névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teri nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teri, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terka névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terka, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tessza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tessza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tessza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ludovika névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ludovika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ludovika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rómeó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rómeó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rómeó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Malvin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Malvin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Malvin, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bazsó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bazsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bazsó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Malvina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Malvina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Malvina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ragnar névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ragnar nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ragnar, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Diké, Euridiké, Remig, Rémus, Rémusz.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!