Milyen névnap van október 3-án?

A magyar naptár szerint október 3-án Helga névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Gertrúd, Heliodor, Hiador, Ignác, Ilián, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Mária, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza névnapja van.

A névnapok október 3-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 3-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Helga. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Gertrúd, Heliodor, Hiador, Ignác, Ilián, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Mária, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 3-án:

A október 3-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ignác névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ignác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ignác, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teréz névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teréz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tereza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tereza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tereza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teréza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teréza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terézia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terézia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terézia, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teri névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teri nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teri, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terka névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terka, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tessza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tessza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tessza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gertrúd névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gertrúd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gertrúd, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozefa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozefa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozefa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozefin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozefin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozefin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jozefina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jozefina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jozefina, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helga névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helga, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Helga, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Heliodor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Heliodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Heliodor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hiador névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hiador nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hiador, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 3-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ilián.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 3-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 3-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!