Milyen névnap van október 6-án?

A magyar naptár szerint október 6-án Brúnó, Renáta névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Berény, Csaba, Csobád, Peregrina, Renátó, Renátusz, René, Reneé névnapja van.

A névnapok október 6-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 6-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Brúnó, Renáta. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Berény, Csaba, Csobád, Peregrina, Renátó, Renátusz, René, Reneé nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 6-án:

A október 6-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Peregrina névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Peregrina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Peregrina, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brúnó névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brúnó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Brúnó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csobád névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csobád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csobád, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csaba névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csaba, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csaba, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renáta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Renáta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Berény névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Berény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Berény, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renátó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renátó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Renátó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Renátusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Renátusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Renátusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

René névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül René nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül René, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Reneé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Reneé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Reneé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 6-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 6-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!