Milyen névnap van október 8-án?

A magyar naptár szerint október 8-án Koppány névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Áldáska, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Benita, Bettina, Birgit, Brigitta, Deme, Demeter, Dömötör, Etelka, Gitta, János, Laurencia, Loréna, Lorin, Lorina, Magor, Pelágia, Pelágiusz, Semjén, Simeon, Szergiusz névnapja van.

A névnapok október 8-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 8-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Koppány. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Áldáska, Benedetta, Benedikta, Beneditta, Benita, Bettina, Birgit, Brigitta, Deme, Demeter, Dömötör, Etelka, Gitta, János, Laurencia, Loréna, Lorin, Lorina, Magor, Pelágia, Pelágiusz, Semjén, Simeon, Szergiusz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 8-án:

A október 8-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simeon névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simeon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Simeon, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etelka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etelka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Etelka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pelágiusz névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pelágiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pelágiusz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Koppány névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Koppány, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Koppány, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Birgit névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Birgit nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Birgit, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szergiusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szergiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szergiusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áldáska névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áldáska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Áldáska, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benedetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedikta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedikta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benedikta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beneditta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beneditta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Beneditta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bettina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bettina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bettina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Brigitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Brigitta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Brigitta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dömötör névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dömötör, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dömötör, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gitta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pelágia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pelágia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pelágia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deme névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deme nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deme, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Demeter névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Demeter nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Demeter, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Laurencia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Laurencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Laurencia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 8-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Loréna, Lorin, Lorina, Magor, Semjén.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 8-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 8-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!