Milyen névnap van október 10-én?

A magyar naptár szerint október 10-én Gedeon névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bendegúz, Dániel, Daniló, Dános, Ferenc, Gede, Gedő, Gida, Glenn, Hajna, Lajos, Leó, Leon, Lionel, Samu, Sámuel névnapja van.

A névnapok október 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gedeon. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bendegúz, Dániel, Daniló, Dános, Ferenc, Gede, Gedő, Gida, Glenn, Hajna, Lajos, Leó, Leon, Lionel, Samu, Sámuel nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 10-én:

A október 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leó névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leó, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leon névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leon, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lionel névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lionel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lionel, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dániel névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dániel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dániel, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Daniló névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Daniló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Daniló, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dános névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dános, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lajos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lajos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lajos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Samu névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Samu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Samu, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sámuel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sámuel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sámuel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gedeon névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gedeon, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gedeon, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bendegúz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bendegúz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bendegúz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gede névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gede nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gede, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gedő névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gedő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gedő, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gida névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gida, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Glenn névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Glenn nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Glenn, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hajna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!